La meva visió

<b>La meva visió</b>

La meva passió són les persones i ajudar-les, i en la psicologia he trobat la meva professió ideal. Sempre he sentit a dir que "cada persona és un món, i cada cap un misteri" i així ho creo. No existeixen dues persones que sentin i pensin de la mateixa forma, i per tant, tampoc pot haver-hi dos pacients que rebin un mateix tractament. Cada persona té unes necessitats concretes, i amb tal d’oferir el màxim de la meva mateixa, m’adapto totalment al pacient. Cada persona rep un tractament totalment personalitzat i ajustat a les seves exigències i possibilitats.

Però el meu gran interès és la psicologia de la infància i adolescència, ja que és el moment en què es forja la personalitat i els canvis que es viuen són molts. I així he realitzat el meu projecte personal amb el qual aprenc cada dia i aliment la meva passió. A través els meus articles sobre psicologia infanto-juvenil, criança, educació, aprenentatge, etc. ofereixo assessorament i orientació per als pares.

En el meu treball amb els petits, el meu objectiu fonamental és que el nen se senti bé i còmode perquè pugui evolucionar positivament creant així un bon vinculo. La dificultat de cada nen és única i per això, m’adapto perquè sigui ell qui treballi les seves limitacions de la millor forma entenent-ho i ajudant-lo a tot moment. El meu treball és aconseguir dotar als petits de les eines necessàries perquè progressivament les limitacions vagin desapareixent i afermar així, la relació amb el seu entorn.

Ajudo a les persones que tenen problemes o que passen per un moment complicat de la seva vida però també a aquells nens i/o joves que presenten dificultats en la seva etapa escolar, universitària o laboral. Treballem a partir de les reeducacions psicopedagògiques. També altres aspectes més afectius com a rebel·lia, problemes de somni o enuresis.

Poso totes les meves eines i coneixements al seu abast. No creo en etiquetes, tots passem moments de tots els colors. El que realment importa és donar aquest primer pas i demanar ajuda, voler realitzar aquest canvi i millorar la qualitat de vida. Només es necessita temps i creure en un mateix. L’esforç val la pena, a més, jo estaré per recolzar-te en tot el camí.

Les sessions tenen una durada aproximada d’1 hora, sense limitacions de sessions. Pots consultar-me sempre que sigui necessari. A més, realitzo seguiment telefònic i/o a través de correu electrònic, sense cap tipus de cost addicional. I com a novetat ofereixo serveis online, sense necessitat de sortir de casa i desplaçar la consulta. Flexibilitat d’horari i preu més econòmic.

La clínica

<b>La meva visió</b>
<b>La meva visió</b>

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida
  • 973 989 027

  • 654 198 778
  • email
  • www.iriscervera.es
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.