La meva visió

<b>La meva visió</b>

La meva passió són les persones i ajudar-les, i en la psicologia he trobat la meva professió ideal. Sempre he sentit a dir que "cada persona és un món, i cada cap un misteri" i així ho crec. No existeixen dues persones que sentin i pensin de la mateixa forma, i per tant, tampoc pot haver-hi dos pacients que rebin un mateix tractament. Cada persona té unes necessitats concretes, i amb tal d’oferir el màxim de la mi mateixa, m’adapto totalment al pacient. Cada persona rep un tractament totalment personalitzat i ajustat a les seves exigències i possibilitats.

Però el meu gran interès és la psicologia de la infància i adolescència, ja que és el moment en què es forja la personalitat i els canvis que es viuen són molts. I així he realitzat el meu projecte personal amb el qual aprenc cada dia i alimenta la meva passió. A través els meus articles sobre psicologia infanto-juvenil, criança, educació, aprenentatge, etc. ofereixo assessorament i orientació per als pares.

En el meu treball amb els petits, el meu objectiu fonamental és que el nen se senti bé i còmode perquè pugui evolucionar positivament creant així un bon vincle. La dificultat de cada nen és única i per això, m’adapto perquè sigui ell qui treballi les seves limitacions de la millor forma entenent-ho i ajudant-lo a tot moment. El meu treball és aconseguir dotar als petits de les eines necessàries perquè progressivament les limitacions vagin desapareixent i afermar així, la relació amb el seu entorn.

Ajudo a les persones que tenen problemes o que passen per un moment complicat de la seva vida però també a aquells nens i/o joves que presenten dificultats en la seva etapa escolar, universitària o laboral. Treballem a partir de les reeducacions psicopedagògiques. També altres aspectes més afectius com a rebel·lia, problemes de somni o enuresis.

Poso totes les meves eines i coneixements al seu abast. No crec amb etiquetes, tots passem moments de tots els colors. El que realment importa és donar aquest primer pas i demanar ajuda, voler realitzar aquest canvi i millorar la qualitat de vida. Només es necessita temps i creure en un mateix. L’esforç val la pena, a més, jo estaré per recolzar-te en tot el camí.

Les sessions tenen una durada aproximada d’1 hora, sense limitacions de sessions. Pots consultar-me sempre que sigui necessari. A més, realitzo seguiment telefònic i/o a través de correu electrònic, sense cap tipus de cost addicional. I com a novetat ofereixo serveis online, sense necessitat de sortir de casa i desplaçar la consulta. Flexibilitat d’horari i preu més econòmic.

La clínica

<b>La meva visió</b>
<b>La meva visió</b>

Contacta amb mi

Posa't en contacte amb mi i et respondré el més aviat possible.

    CONSULTA DE LLEIDA

  • Av. Rovira Roure 40, Altell Esc. Dreta, 25006 Lleida
  • 973 989 027

  • 654 198 778
  • email
  • www.iriscervera.es
En acceptar aquest formulari, accepta la nostra política de privacitat
En acceptar aquest formulari, dona el seu consentiment

Missatge enviat correctament, aviat ens posarem en contacte amb vostè.

¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web. Así podemos mejorar tu experiencia de navegación y uso, además de poder mostrarte contenido publicitario de tu interés. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra Política de Cookies. Aceptar